Násilník Eugen sa pokúsil znásilniť dôchodkyňu

17.10.2011 Košice

BRATISLAVA 17. októbra (WEBNOVINY) - Košickí policajti vypátrali a policajný vyšetrovateľ zo zločinov lúpeže, znásilnenia v štádiu pokusu a porušovania domovej slobody obvinil 51-ročného Eugena z okresu Košice-okolie.

Obvinený muž v sobotu 15. októbra okolo 15:30 v obci Drienovec v okrese Košice-okolie preskočil oplotenie rodinného domu. Následne vykopol vchodové dvere domu, vošiel dnu a fyzicky napadol 83-ročnú majiteľku.

"Ženu udieral a kopal do rôznych častí tela a po celý čas útoku od nej požadoval peniaze. Dôchodkyňa útočníkovi povedala, že žiadne peniaze doma nemá. Následné ju odtiahol za nohy do spálne, kde ju hodil na posteľ a pokúsil sa dôchodkyňu znásilniť," informoval agentúru SITA košický policajný hovorca Alexander Szabó.

To sa však mužovi nepodarilo, pretože žena sa bránila. Pri incidente utrpela zranenia s doposiaľ neurčenou dobou liečenia a je hospitalizovaná. Poškodením vchodových dverí jej vznikla doposiaľ nevyčíslená škoda. Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia aj s podnetom na jeho vzatie do väzby.
 

Vyberte región